Volná místa profese řezník pro Pardubický kraj vše přehledně rozdělené podle nejnovějších pracovních nabídek.
Porcování masa, práce v balírně. Práce s nožem. Pracovní doba od 04:00 hod - může se měnit v závislosti na potřebě zaměstnavatele. První kontakt e-mailem.
Upřesňující informace: řeznické práce, pozice na bourárně vepřového masa. V případě zájmu pište na uvedený email.
CZ-ISCO 75111 Nutná odborná praxe a ochota pracovat přesčas v případě potřeby. Práce s masem ve výrobě a s nožem na bourárně (vepřové maso), teplota prostředí do +12 °C, ranní směna Po - Pa od 5:00 do 13:00 hod + přesčasy, v případě nutnosti ...
Nástup ihned. Osobní kontakt po telefonické domluvě pan Zatloukal, vedoucí provozu, tel. 736 631 749. Pracovní doba: Po-Pá 3:00-11:30 hod. Místo výkonu práce: jatka Lešany Požadujeme: vyučení nebo praxe v oboru Nabízíme: 5 týdnů dovolené
Zkušenosti na porážce výhodou. Kontakt možný osobně po předchozí telefonické domluvě na č. 724286308 - p. Pelikán nebo na e-mail. adrese: pelikan@steinhauser.cz
Kontakt možný osobně na základě telefonické domluvy - volat pondělí-pátek v čase 8-14 hod na č. 608 735 991 - p. Martina Habaníková nebo na e-mail. adrese: sevcikovajaroslava@centrum.cz