Volná místa profese uzenář vše přehledně rozdělené podle nejnovějších pracovních nabídek.
Praxe v oboru výhodou Požadujeme pracovitost, spolehlivost, zručnost. Pracovní doba 6.00-14.30 Kontakt: Ladislava Kovářová, tel. 382 203 275 (Po - Pá 10.00 - 15.00 hod.), e-mail: ladislava.kovarova@muuupisek.cz
A11 z:31/7/2019 a:26/3/2024 Rozvrh pracovní doby: - pouze ranní směny od neděle do čtvrtku 6-14:00 hod. Požadujeme: - vyučení nebo praxi v oboru - samostatnost, zodpovědnost, spolehlivost a ochotu pracovat. Nabízíme: - NÁBOROVÝ BONUS VE VÝŠI ...
praxe, spolehlivost, ochota, dobré komunikativní schopnosti, vítána znalost ital. jazyka, kontakt e-mailem
Náplň práce: řeznické práce, pozice na bourárně vepřového masa. V případě zájmu pište na uvedený e-mail.
Náplň práce: řeznické práce, pozice na bourárně vepřového masa. V případě zájmu pište na uvedený e-mail.
Kateřina Přikrylová, tel.: 777 482 702 PO-PÁ 10:00-18:00, e-mail: prikrylova@vytopna.com Nutno plynule hovořit česky. Zaměstnanecké výhody: Stravování na pracovišti, odměny dle výkonu.
Dobrý zdravotní stav (způsobilost pro práci v potravinářství) práce v masné výrobě trestní bezúhonnost Zodpovědný přístup k práci. Zkušenosti s prací v potravinářské výrobě výhodou ne podmínkou. Výhody: Příspěvek na stravování , sleva na ...
CZ-ISCO 75111 Nutná odborná praxe a ochota pracovat přesčas v případě potřeby. Práce s masem ve výrobě a s nožem na bourárně (vepřové maso), teplota prostředí do +12 °C, ranní směna Po - Pa od 5:00 do 13:00 hod + přesčasy, v případě nutnosti ...
Kontaktní osoba Kratochvíl Pavel, tel.: 725519460 (volat 10:00-13:00), e-mail: kratochvil.p@makovec.cz. Mimo uvedenou dobu lze volat tel. 582 331 684 a nahlásit kontakt pro zpětné kontaktování. Pracovní doba: ranní směna Po-Pá od cca ...
Kontaktní osoba Bartošek Stanislav, tel.: 777 713 733, e-mail: bartosek.s@makovec.cz Pracovní doba: Po-Pá 5:30 do 14:00 hod. Náplň práce: práce s nožem a stroji ve výrobě Podmínky: - teplota prostředí do +12 °C (bourárna, narážka, přípravna masa - ...