Volná místa Havlíčkův Brod - Plný úvazek, Základní vzdělání zemědělství, vše přehledně rozdělené podle nejnovějších pracovních nabídek.
-místo i pro OZP -rozvržení prac. doby dle domluvy -pracovní poměr na 1 rok s možností prodloužení osobní kontakt možný po předchozí telefonické domluvě v době 7:30-15:00 hod.
-pomocná síla do kuchyně, možno i bez praxe, i pro OZP -zástup za dlouhodobou nemoc -osobní kontakt možný po předchozí telefonické domluvě v době 7:30-15:00 hod.
-řízení přiděleného úseku a pracovníků logistiky, zodpovídá za plnění stanovených cílů -požadavky: praxe ve strojírenství alespoň 1 rok, praxe s vedením menšího kolektivu zaměstnanců výhodou, praxe s řízením VZV výhodou, zodpovědnost, spolehlivost, ...
výroba a expedice pekařských výrobků -prac. doba od neděle do čtvrtka, mezi 18:00-03:00 osobní kontakt možný po předchozí telefonické domluvě mezi 8:00-9:00 hodinou
pracovní doba Po - NE 9-19 praxe a znalost thajských masáží osobní kontakt možný po předchozí telefonické domluvě
střih nebo pálení železa, práce venku, mzda podle provedené práce (ne hodinová) -osobní kontakt možný po předchozí telefonické domluvě, případně osobně mezi 8:00-15:00 hodinou v provozovně Štoky 392
- úprava textilií -suchá úpravna, obsluha úpravárenských strojů, příprava režných úpletů, výúční list v textilním oboru výhodou - samostatnost, komunikativnost, schopnost pracovat v kolektivu, zodpovědnost, pečlivost, flexibilita, ochota fyzicky ...
-vyučení v oboru krejčí/krejčová, švadlena, šička, operátor/ka oděvní výroby výhodou, popř. i na zaučení, praxe v textilním průmyslu výhodou -samostatnost, komunikativnost, schopnost pracovat v kolektivu, zodpovědnost, pečlivost, flexibilita, snaha ...
-práce při přípravě studené kuchyně, salátů, dresingů, opékání masa z připraveného polotovaru, pultový prodej -praxe nejlépe v kebabu vítána -stručný životopis s ověřitelnými údaji posílat předem ma e-mail kebapkolin@seznam.cz
-zvedání těžkých břemen -znalost turečtiny a praxe výhodou -kontakt v provozovně PO-PÁ 16-18 hod., případně telefonicky nebo e-mailem